Wij zijn erg blij dat Diana een locatie heeft met Mama&Baby binnen onze praktijk. Zij maakt gebruik van onze tweede verdieping. Hier biedt zij fysiotherapie aan, maar ook draagconsulten, zwangerschapscurssusen, zwangerschapsmassages, babymassages en de cursus ‘in balans met je baby’.

Over Diana:

‘Ik ben fysiotherapeute en zwangerschapsdocente. Ik vind het een uitdaging om rug- en zwangerschapsgerelateerde klachten te onderzoeken, te diagnosticeren en vervolgens een bijpassend behandelplan op te stellen.

Als fysiotherapeute heb inmiddels al heel wat ervaring opgedaan. Mede dankzij de vele cursussen en scholingen ben ik gespecialiseerd in zwangerschapsgerelateerde pijn. Ik heb mijzelf met name verdiept in de diagnostiek en behandeling van patiënten met bekken- en rugklachten. Daarbij moet je denken aan de werking van het bekken en de rug. Ook de pijnklachten van buik en bekkenbodem kan ik tijdens de zwangerschap en ook daarna begeleiden.

Juist het trainen van dames met een zeer lage belastbaarheid na hun zwangerschap zie ik als een uitdaging. Samen vinden we een manier!’

ZwangerFit ®

Als fysiotherapeute bied ik ook ZwangerFit ® aan. Je kunt instromen vanaf 16 weken zwangerschap en als je wilt weer beginnen 5 weken na de bevalling. Sporten tijdens de zwangerschap heeft een positieve invloed op het energieniveau, het welbevinden, de nachtrust en je bloeddruk. Daarnaast zorgt sporten voor sterkere spieren, een betere darmfunctie en een sneller herstel na de bevalling. Tot slot draagt het bij aan een gezonde gewichtstoename tijdens de zwangerschap. Door mijn persoonlijke begeleiding zorgen we dat je sport op een veilige manier!

Lessen ZwangerFit ®

Maandagavond: 19.00 u – 20.00 u & 20.00 u – 21.00 u
Dinsdagavond: 19.30 u – 20.30 u
Vrijdagochtend: 09.15 u – 10.15 u

Locatie: Werfstraat, Haarlem

De lessen worden momenteel buiten gegeven i.v.m. het Coronavirus. Op die manier kunnen we op een veilige manier met elkaar trainen.

Contactgegevens

Kijk voor meer informatie op Diana haar website of neem contact met haar op.
T: 06 441 550 19
E: info@mamaenbabyhaarlem.nl
W: www.zwangerfithaarlem.nl