Zwanger en zoek je een verloskundige in Bloemendaal?

Benieuwd wat Luna Verloskundigen je kan bieden?

Als je je aanmeldt bij onze praktijk maken we een afspraak voor het intakegesprek en een afspraak voor de eerste echo. Deze afspraken, en andere afspraken, tijdens de zwangerschap zullen plaats vinden op onze praktijk in Haarlem-Noord. Vanuit Bloemendaal kom je gemakkelijk bij ons met de auto, de fiets of de bus. Je kunt overal gratis parkeren in de wijk.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen. In het geval van spoed komen wij naar jullie toe.

Als de bevalling lijkt te zijn begonnen komen wij bij jullie langs. Samen hebben we gesproken tijdens de zwangerschap waar je wilt bevallen. Als de gewenste locatie thuis is blijven wij in een bepaald stadium van de bevalling bij jullie. Als je poliklinisch of met een indicatie in het ziekenhuis gaat bevallen beslissen we samen wanneer je richting het Spaarne Gasthuis of het Rode Kruis Ziekenhuis gaat. De locatie van de bevalling beslissen jullie uiteraard zelf.

In de kraamweek komen wij de eerste 8 tot 10 dagen om de dag bij jullie op huisbezoek. Daarna dragen wij de zorg voor de baby over aan het consultatiebureau op de Dennenweg in Bloemendaal. De eerste 6 weken zijn wij nog verantwoordelijk voor jou. Na deze 6 weken sluiten we de zorg af met een nacontrole op de praktijk als je dat prettig vindt. Mocht je nog behoefte hebben aan het plaatsen van een spiraal kan dit altijd. En zolang je borstvoeding geeft mag je natuurlijk contact opnemen met onze lactatiekundige.

Benieuwd naar ons uitgebreide zorgaanbod?

Neem contact op voor een afspraak