Op zoek naar een verloskundige in Driehuis?

Zoek je een kleinschalige verloskundigenpraktijk, die wel alle verloskundige zorg aan biedt op een locatie? Dan ben je bij Luna van harte welkom!

Onze praktijk ligt centraal in de wijk het Vondelkwartier in Haarlem-Noord. Je komt gemakkelijk bij ons met de auto. Ook op de fiets of met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. Voor de controles tijdens de zwangerschap, maar ook voor de echo’s, bezoek je onze praktijk gemiddeld zo’n 14 keer. Tijdens het spreekuur is er altijd voldoende tijd om te bespreken hoe het met je gaat, je controles te doen, je te informeren & al je vragen te beantwoorden. Mochten we toch tijd te kort hebben, dan plannen we het volgende consult ruimer in.

Wij zijn natuurlijk voor spoed altijd bereikbaar. Mocht er een huisbezoek nodig zijn met spoed , dan komen wij natuurlijk altijd naar jullie toe.

Je mag in Nederland kiezen waar je wilt bevallen: thuis of in het ziekenhuis. Je bevalt altijd onder onze begeleiding, tenzij er een medische indicatie is. Samen bespreken we je geboorteplan. Daarin bespreken we ook of je thuis of in het ziekenhuis wilt bevallen. Jullie wonen dichter bij het Rode Kruis Ziekenhuis, maar beval je liever in het Spaarne Gasthuis dan kan dat natuurlijk ook. Waar je wilt bevallen, is altijd aan jullie!

Als je thuis bent met je baby komen wij gedurende de eerste week om de dag bij jullie op huisbezoek. Tijdens de kraamperiode houden we telefonisch contact. De zorg wordt, als je wilt, op de praktijk afgesloten met een nacontrole 6 weken na de bevalling. Voor lactatiekundige zorg mag je altijd bellen zolang je borstvoeding geeft !

Lees meer over onze verloskundigen!

Neem contact op voor een afspraak