Wij zien zwangerschap, bevallen en voeden als een natuurlijk proces, waarbij medische ingrepen vaak niet nodig zijn. Jouw lichaam is gemaakt om een kind te dragen en te baren. Je bent altijd welkom met je ideeën, onzekerheden en vragen. Zo helpen we jullie vol vertrouwen aan de beste start als gezin!

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede band met je verloskundige en wederzijds vertrouwen bijdragen aan gunstige medische uitkomsten, maar ook aan een fijne ervaring. Dat is ook de reden waarom wij met een kleinschalig team jullie de tijd willen en kunnen bieden.

Het is jullie proces: daarom zijn jullie wensen ook zo belangrijk en daarom is daar alle ruimte voor, zolang wij uiteraard maar veilige zorg kunnen blijven bieden. Want dat is ons gezamenlijke doel: een gezonde moeder en gezonde baby! 

Een goede kwaliteit van zorg is voor ons uiteraard heel belangrijk. Daarom volgen wij regelmatig bijscholingen om onze kennis up-to-date te houden. Wij zijn allen geregistreerd in het kwaliteitsregister van de KNOV, onze beroepsgroep.

Ook staan wij geregistreerd in het BIG-register:
Janneke Mathijssen: 19921450803
Anika Mesman: 89928510603
Bente Meijerink: 69929258703
Malou Broekhuizen: 89923950503