Zoek je een verloskundige in Spaarndam?

Woon je in Spaarndam en ben je op zoek naar een verloskundige? Bij Verloskundigenpraktijk Luna zijn jullie van harte welkom! Nieuwsgierig naar wat het betekent om bij ons onder zorg te komen tijdens de zwangerschap vanuit Spaarndam?

Zorg tijdens de zwangerschap

Voor de controles én de echo’s tijdens de zwangerschap komen jullie naar onze praktijk in Haarlem. Deze is centraal gelegen in Haarlem-Noord. Je kunt deze locatie gemakkelijk bereiken vanuit Spaarndam met de auto (gratis parkeren), op de fiets of met de bus. Onze spreekuurtijden zijn flexibel: we vinden altijd een moment dat schikt!

Zorg tijdens de bevalling

Bij een spoedgeval, of tijdens de bevalling komen wij natuurlijk naar jullie toe. Als de weeën zijn begonnen of de vliezen zijn gebroken neem je contact met ons op. Vanuit daar maken we een goed plan. Wil je thuis bevallen, dan blijven wij op een gegeven moment bij jullie. Mocht je naar het ziekenhuis willen om te bevallen zoeken we samen naar het juiste moment om die kant op te gaan. Wij werken zowel samen met het Spaarne Gasthuis als het Rode Kruis Ziekenhuis. Het is aan jullie om te kiezen waar je wilt bevallen. Uiteraard zullen wij deze keuze goed met jullie bespreken tijdens de zwangerschap.

Zorg tijdens de kraamtijd

Tijdens de kraamweek komen wij de eerste week gemiddeld zo’n 4 keer bij jullie langs. Ook als je behoefte hebt aan lactatiekundige zorg komt onze lactatiekundige bij je aan huis. De nazorg wordt afgesloten met een nacontrole op de praktijk 6 weken na de bevalling als je daar behoefte aan hebt.

Over Luna

Wij bieden professionele verloskundige zorg met een klein team van een verloskundigen. Dat betekent verloskundige zorg met tijd & aandacht voor jullie! Maar daarnaast ook alle zorg op een locatie. Lees meer over onze verloskundigen!

Neem contact op voor een afspraak