Verloskundigenpraktijk voor Velserbroek?

Zoek je een verloskundigenpraktijk in Velserbroek? Heb je een kinderwens óf al een positieve zwangerschapstest? Lees dan meer over onze verloskundigenpraktijk, want hier zijn jullie meer dan welkom. Benieuwd naar wat het zou betekenen als je je aanmeldt bij ons?

Naast een verloskundige die altijd bereikbaar is, verwacht je natuurlijk vooral goede zorg. Bij Verloskundigenpraktijk Luna kom je bij een kleinschalig & warm team van 3 vaste verloskundigen terecht. Dat betekent: korte lijntjes, maar vooral zorg met tijd & aandacht. Bij ons ben je geen nummer! Net dat stapje extra, dat doen we graag bij Luna. Daarnaast bieden we je alle zorg die je nodig hebt vanaf 1 locatie! En daar hoef je niet extra voor te betalen! Lees meer over onze visie!

Gedurende de zwangerschap kom je gemiddeld zo’n 14 keer bij ons langs voor zowel de controles als echo’s. Onze warme & gezellige verloskundigenpraktijk ligt in centraal in Haarlem-Noord. Deze locatie is vanuit Velserbroek gemakkelijk bereikbaar met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. Voor de deur kun je overal gratis parkeren. Vanuit onze praktijk kunnen we jullie nog meer zorg bieden zoals bekkenfysiotherapie & zwangerschapscursussen.

In het geval van spoed komen wij natuurlijk uiteraard naar jullie toe. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar op het spoednummer!

Als je denkt dat de bevalling is begonnen nemen jullie telefonisch contact met ons op. De dienstdoende verloskundige spreekt met je af wanneer zij bij jullie langs komt. Je mag bevallen waar je wilt: thuis of in het ziekenhuis. Wij werken samen met het Spaarne Gasthuis & het Rode Kruis Ziekenhuis. Als je graag naar het ziekenhuis wilt, of er is een medische indicatie om naar het ziekenhuis te gaan, dan overleggen we samen wanneer we die kant op gaan.

Als je bevallen bent komen wij nog zo’n 3-4 keer bij jullie in Velserbroek thuis op kraamvisite. Mocht je gebruik maken van lactatiekundige zorg dan is dit ook altijd aan huis.

Heb je vragen, of wil je komen kennismaken: neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor een afspraak