Op zoek naar een verloskundigenpraktijk in Santpoort-Noord?

Als je in Santpoort-Noord woont wil je natuurlijk zorg dichtbij huis. De werkwijze van de verloskundigenpraktijk die je kiest voor de begeleiding van de zwangerschap, bevalling en kraamtijd moet uiteraard wel bij je passen. We gaan immers een bijzondere periode in die je niet zomaar over doet! Je verwacht kwaliteit & professionaliteit. Maar misschien past de kleinschalige zorg die wij jullie kunnen bieden wel bij jullie. Lees meer over ons!

Wij ontvangen je graag op onze praktijk als je zwanger bent. Zowel voor de controles als voor de echo’s kun je gewoon op onze praktijk in Haarlem-Noord terecht. Bij onze warme & eigentijdse praktijk kun je gemakkelijk voor de deur parkeren, maar ook op de fiets of met het openbaar vervoer kun je ons goed bereiken. De praktijk bevindt zich op de Jan Luykenstraat: dat is maar 1,5 km van Santpoort-Noord vandaan!

Als de weeën zijn begonnen of als je vliezen zijn gebroken neem je contact met ons op. Samen bespreken we wanneer we bij jullie langs gaan komen. Tijdens de zwangerschap bespreken we al een geboorteplan. Hierbij bespreken we ook waar je zou willen bevallen: deze keuze ligt altijd bij jullie. Wij doen nog veel thuisbevallingen en zijn hier gelukkig nog erg ervaren in. Wij hebben korte lijntjes met zowel het Spaarne Gasthuis als het Rode Kruis Ziekenhuis. Jullie wonen precies in het midden, je kunt kiezen naar welk ziekenhuis je voorkeur uit gaat.

In het geval van spoed komen wij natuurlijk ten alle tijden naar jullie toe!

In de kraamweek komen wij om de dag op kraamvisite om te zien hoe het met jullie als kersvers gezin gaat. De nacontrole 6 weken na de bevalling vindt dan weer plaats op de praktijk. Dan sluiten we de zorg af, tenzij je nog behoefte hebt aan het plaatsen van een spiraal.

Bij vragen over borstvoeding mag je ten alle tijden contact op blijven nemen met onze lactatiekundige!

Neem contact op voor een afspraak