Verloskundige zorg bij zwangerschap in Santpoort-Zuid?

Bij verloskundigenpraktijk Luna kun je terecht voor complete verloskundige zorg, inclusief echo’s en lactatiekundige zorg binnen dezelfde praktijk, maar daarnaast bieden wij je ook de voordelen van een kleine praktijk met een vast team van 2 verloskundigen.
Onze vernieuwde praktijk is gelegen in de wijk het Vondelkwartier in Haarlem-Noord. Goed bereikbaar per fiets, auto, bus of lopend! Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Je bezoekt ons gemiddeld zo’n 14 keer tijdens de zwangerschap voor de controles én verloskundige echo’s. Het spreekuur is flexibel, je partner en/of eventuele andere kinderen zijn natuurlijk altijd welkom. Er is ruim de tijd om te bespreken hoe het met je gaat en al je vragen te beantwoorden. Daarnaast geven we je alle informatie die je per moment nodig hebt en doen we de benodigde controles. Heb je behoefte aan meer tijd op een consult, dan plannen we deze ruimer in. Wij vinden tijd en aandacht voor onze zwangere cliënten erg belangrijk, zodat je geen nummer bent!

Wij zijn altijd bereikbaar op het spoednummer. Is er een spoedgeval komen wij uiteraard naar jullie toe.

Als de bevalling gestart is nemen jullie telefonisch contact met ons op. Wij komen dan bij jullie thuis langs. In Nederland mag je zelf kiezen waar je wilt bevallen, thuis of in het ziekenhuis. Als je thuis bevalt blijven wij bij je vanaf het moment dat dat nodig is. Mocht je in het ziekenhuis willen of moeten bevallen, besluiten we in overleg met jullie wanneer we naar het ziekenhuis zullen gaan. Wij werken samen met zowel het Spaarne Gasthuis als het Rode Kruis Ziekenhuis.

Tijdens de eerste week na de bevalling komen wij om de dag bij je op kraamvisite. Na de kraamweek dragen wij de zorg over aan het consultatiebureau. De eerste 6 weken zijn wij altijd nog verantwoordelijk voor jou. Mochten er dingen zijn kun je ons altijd laagdrempelig bellen en als het nodig is zien we je een keer extra. Ook rondom borstvoeding mag je altijd contact opnemen. Graag zien we jullie altijd voor de nacontrole 6 weken na de bevalling op de praktijk om de zorg af te sluiten.

Onze zorg wordt compleet vergoed door de verzekeraar. Dat stapje extra dat we graag voor je zetten: daar hoef je natuurlijk niet extra voor te betalen!

Neem contact op voor een afspraak