Onze start als Verloskundigenpraktijk Luna!

Na een lange voorbereidingsperiode mochten we 1 juli eindelijk van start als Luna. Wij ontvingen zoveel lieve, positieve reacties op onze nieuwe huisstijl en website. Ook stroomden de eerste inschrijvingen binnen, wij werden er verlegen van!

Wij mogen jullie ook gelijk voorstellen aan onze allereerste Luna baby: Fiene! Zij werd gelijk op 1 juli geboren onder begeleiding van Janneke in het Spaarne Gasthuis.
Baby nummer 2 volgde de volgende dag in het Rode Kruis Ziekenhuis. En baby 3 werd thuis geboren onder begeleiding van Marjon. Maar liefst 3 Luna-baby’s in 3 dagen, vlak voor de volle maan!

 

 

De verbouwing van de nieuwe praktijk loopt daarnaast lekker door dankzij onze aannemer! Vanaf 31 augustus houden we spreekuur op de Jan Luykenstraat 77! Het wordt helemaal anders, met meer ruimte en licht. En dat betekent ook ruimte voor uitbreiding. Wij kunnen jullie dan ook de standaard verloskundige echo’s aanbieden op de nieuwe locatie!

Wij hebben genoeg mijlpalen mogen vieren afgelopen anderhalve week! We nemen jullie graag mee in onze feestvreugde. Daarom staat er ook voor elke zwangere een kleinigheidje klaar op het spreekuur als dank voor jullie vertrouwen in ons!

Author Janneke Mathijssen

More posts by Janneke Mathijssen